- Dagsoep
- Verse vissoep
- Wijngaardslakjes in lookboter
- Gebakken scampi in lookboter
- Gerookte zalm met garnituur en toast
- Carpaccio van rundsvlees met ruccola en zongedroogde tomaten
- Kaaskroketjes met vers slaatje
- Garnaalkroketjes met vers slaatje
Hoofdgerechten van VIS
- Pasta met 'Tiger prawns' scampi's, gestoofde prei en Proscuittoham
- Slibtongetjes met verse tartaar, salade en frietjes
- Papillotte van tarbot met rijst en mosterdbotersausje
- Zalmfilet met juliennegroentjes, witte wijnsaus en aardappeltjes
- Zomers slaatje met scampi
Hoofdgerechten van vlees
- A la minute gedraaide steak tartaar, met salade en frietjes
- Steak met een gemengd slaatje, frietjes en een sausje naar keuze
- Rundvleesstoofpotje met Bruine Leffe en frietjes
- Varkenshaasje met kruidenkorst, botersausje en aardappeltjes
Vegetarische hoofdgerechten
- Vegetarische pasta
Dessert
- Café glacé
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus
- Crème brûlée
- Marsepeinmousse met frambozencoulis
- Trio van sorbet